maandag 30 januari 2012

Jippie: beter weer!

We keken vanochtend wel een beetje raar op. Niet dat er 'sneeuw' lag, dat was gisteravond al. Maar toen we elkaar eens bekeken in de rennen. We waren allemaal wel twee keer zo dik als anders! Onze haren staan breed uit, doordat het zo lekker koud is. We zien er dus uit als bolletjes wol; Maximiliaan en Bianca nog het meest.
We genieten volop bij deze temperatuur. Veel beter dan de afgelopen tijd, want toen liepen we met onze dikke wintervachten in veel te warm weer.
Jitske liep voor de allereerste keer in haar leven in de sneeuw. Ze werd er helemaal vrolijk van. Ze is normaal niet zo van de binkies (dat zijn die gekke sprongen die we maken), maar vanochtend kwam ze helemaal los.
Beetje lastig is wel dat onze waterbakjes bevroren waren. En daar hebben wij niets aan. Om er op te schaatsen zijn die bakjes veel te klein (en we kunnen helemaal niet schaatsen) en er uit drinken lukt dus niet.
Gelukkig houden de baasjes onze waterbakjes goed in de gaten. We krijgen op tijd weer waterig water. Kunnen we weer drinken.
Wij hopen dat het nog lekker lang dit weer blijft! De baasjes noemen het 'koud', wij noemen het gewoon lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten