dinsdag 21 februari 2012

Wat gaat er gebeuren vanavond?

We voelen het aan onze staarten: er gaat iets gebeuren vanavond. Zo te voelen pas na het avondeten, maar wel weer voor de groentenbakjes.
We proberen allemaal te raden wat het is, maar komen niet zo ver.
Misschien worden Einstein en Jitske aan de groep gekoppeld?? Nee, dat zal niet, want dat doen onze baasjes 's ochtends en niet 's avonds.
Of zouden we een nieuwe ren krijgen (eindelijk....) op het gras?? Is het ook niet denken we, want dan moeten de baasjes nu nog aan de slag en dan wordt het al donker voor ze klaar zijn.
Wat kunnen we nog meer bedenken...
Oh jee, onze grootste angst: we moeten misschien wel naar de dierenarts! Brrrr.... Maar dat zou toch ook gek zijn? Daar zijn we net geweest met ons zessen uit de grote ren. ((Misschien moeten de andere vier wel..... zou kunnen.))
Wat wel gek is: ons ene baasje heeft op dinsdagavond helemaal geen tijd om met ons naar de dierenarts te gaan. Dat baasje heeft dan cursus: dieren-EHBO. We hebben geen idee waarom, want wij hebben nooit iets gelukkig!

Wacht even. Die cursus. Daar was iets mee. Wat zeiden de baasjes vanochtend tegen elkaar? Iets over ons. O ja, er gaan een paar van ons vanavond mee naar de cursus (wat dat dan ook is). Dat betekent dat er een paar van ons in de mandjes moeten en mee in de auto! Bah, daar houden we helemaal niet van!

Zou dat het zijn? Voelen we dat aan onze staarten? We wachten af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten