zaterdag 16 juni 2012

Op ontdekkingsreis!

We waren de baas gisteravond laat lekker te slim af! De baas kwam onze avondsnoepjes brengen en dacht: er klopt iets niet. En dat klopte! Einstein had ontdekt dat het hekje van de ren niet goed vastzat en Jitske volgde Einstein natuurlijk naar de andere kant van het hekje...
De baas kwam net op tijd met de snoepjes, want Einstein was nog maar een meter of vijf op pad en Jitske ook, maar dan een andere kant op. Ze zaten allebei nog goed in het zich, maar wel op een andere plek dan de bedoeling was.
Einstein kwam - altijd nieuwsgierig - meteen bij de baas. 'Hé snoepjes! Lekker!!' Jammer voor Einstein, maar hij ging hup de ren in.
Jitske was vooral nieuwsgierig naar de planten in de tuin: snuffel de snuffel en stapje voor stapje verder lopen. Helaas voor haar bleef ze stil genoeg zitten zodat de baas haar kon pakken en in haar eigen ren zetten.
Stelletje uitbrekers! Vandaag hebben Einstein en Jitske ín de grote ren op het gras gezeten. Echt ín en dus niet ergens buiten de ren. Het was gelukkig niet zo erg om ín de ren te zitten. Genoeg ruimte, schuilplekken en een veilig gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten