zaterdag 9 juni 2012

Jitskes medicijnen en allemaal lekker buiten!

Jitskes lijm houdt de boel goed op de plaats en Jitske is heel blij dat de medicijnenkuur nu is afgelopen. Ze vond het die twee keer per dag dat ze medicijnen kreeg echt heel heel gemeen van de baasjes. Eerst werd ze gevangen en opgetild en daarna kreeg ze twee vieze spuitjes spul in haar bekje. En een spektakel iedere keer!
Spartelen, springen, schoppen, eigenlijk alles wat in het arsenaal van een konijn voorkomt, alleen het bijten sloeg ze over. Daar waren de baasjes wel blij over.
Jitske heeft toch iedere keer haar medicijnen binnen gekregen. En daarna natuurlijk direct twee lekkere snoepjes. Die gingen er iedere keer heel erg goed in.

We mochten vandaag ook allemaal in de heel erg grote ren die op het gras staat. Natuurlijk niet met z'n achten tegelijk, dan vallen er slachtoffers, maar wel met z'n zessen en met z'n tweeën. Alleen Wally is niet buiten geweest. Die kon tot voor de hordeur komen en daar lekker aan het weer snuffelen. En ook aan de neusjes van Einstein en Jitske. Dat was wel spannend. Maar gelukkig zat de hor er tussen en deed iedereen heel lief.

Wij die allemaal op het gras zijn geweest, hebben weer ons best gedaan om het mos uit het gras te halen, om gaatjes te graven (we weten echt niet hoe je een heel hol kan graven maar misschien leren we het nog een keer) en natuurlijk om lekker gras te eten en gekke sprongen en sprintjes te maken.
Zoooo lekker op het gras! Jammer dat we er niet altijd kunnen zitten, spelen en rennen. En graven... dat doet Bianca dan maar in de hokken en de wc's.... Lang niet zo leuk en het maakt ook nog eens lawaai.

Nadat we ons hadden uitgeleefd kregen we terug in de ren onze groenten, dus dat maakte veel goed. We weten ook niet zo goed of we liever in de ren op het gras waren gebleven of toch liever groenten zouden eten. Lastig hoor. Allebei lekker. Maar de ren met de groenten is eigenlijk wel oké. Daar zitten we veilig en kunnen we ons in allerlei hokken verschuilen als er iets is. (En er zit een dak op, dus als het regent zitten we droog!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten