donderdag 3 mei 2012

Warm!

Pff, wat was het de afgelopen dagen warm zeg! We zijn allemaal nog bezig om onze wintervachten af te gooien, maar hebben nog genoeg wintervacht over om het nog niet koud te krijgen als het 's nachts rond het vriespunt is en het water in onze waterbakjes begint te bevriezen.
Afgelopen dagen was het duidelijk niet rond het vriespunt. Dat weten we doordat het water helemaal niet aan het bevriezen was. Juist doordat het zo warm was hebben we allemaal zo veel gedronken dat de waterbakjes af en toe moesten worden bijgevuld.
                                                       Oh jongens, wat is het warm!


We vonden het niet heel vervelend hoor, dat rare warme weer, we werden er alleen zo sloom van. En wisten niet zo goed waar we moesten gaan liggen om af te koelen.
Met z'n allen tegen elkaar aan lag wel lekker, maar was ook wel erg warm. En de koele schaduwhoekjes buiten de hokken waren bezet.
O ja, daar lagen we natuurlijk zelf! Gelukkig hebben we genoeg schaduwplekken in de rennen. Helaas hebben we die vanaf vandaag niet meer nodig voorlopig. Dat zegt de baas tegen ons.
Als het water maar niet weer gaat bevriezen. Want daarvoor zijn we allemaal al te veel haren van onze wintervacht kwijt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten