vrijdag 11 mei 2012

"Komt door het slechte weer hoor!"

De kano hadden we gelukkig niet nodig... zo veel regen is er niet gevallen hier. En dat is maar goed ook, want we hebben mooi geen kano gekregen!
We werden wel vervelend van de buien iedere keer. Dus besloten we gistermiddag maar om eens flink met elkaar te gaan knokken. Lodewijk, Newton en Napoleon of Britt gingen enorm te keer tegen elkaar. Tot in de buik trappen aan toe.
Ons baasje werd daarop heel erg boos op de drie vechtersbazen. Of ze niet goed bij hun hoofd waren om zo tegen elkaar te doen en om zo met elkaar om te gaan.
De baas heeft alle vechters goed gecontroleerd op verwondingen, want de plukken haar hingen er weer bij en vlogen in het rond.
Gelukkig had niemand iets opgelopen. Maximiliaan heeft het van een afstandje in het hok bekeken en Bianca heeft er waarschijnlijk niets van gemerkt, want zij zat diep te slapen in een hoekje van de ren.

Wij, Einstein en Jitske, hebben een nieuw spelletje bedacht doordat het slecht weer zou worden. De baas had de tuintafel, die in onze ren staat, met het blad iets over ons hok geschoven, zodat wij ook nog droog naar buiten zouden kunnen. Doordat het helemaal niet zo nat werd als de baasjes dachten, hebben we heel veel buiten gespeeld. En zo ontdekten we dat als we op het dak van ons hok springen (dat is niet zo hoog hoor), dan kunnen we ook zo op de tafel stappen en over de tafel lopen. Spannend!
We denken wel dat het van de baasjes niet mag, want vandaag staat de tafel weer op zijn plaats en dat is toch wat ver van ons hok om de sprong te wagen. Vandaag zitten we dus weer gewoon op de grond en af en toe onder de tafel als er een buitje valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten