zaterdag 26 mei 2012

In de verkeerde rennen

Dat was toch wel erg raar gisteren. Eerst gingen Einstein en Jitske uit hun ren naar een rennetje op het gras en daarna moesten wij uit de grote ren in de ren van Einstein en Jitske. Terwijl zij er dus zelf niet in zaten. Da's toch gek?
En het werd nog gekker. Toen wij in de 'verkeerde' ren zaten, gingen de baasjes het dak van ónze ren afhalen. Het hele dak! Stel je nou toch voor dat het zou gaan regenen! Dan hadden we geen dak gehad. (Maar we zaten dan ook in een andere ren.)
Toen het dak er af was, ging de ene baas een heel erg lange ladder op - we konden de baas bijna niet meer zien zo hoog - en werden het raam en de dakrand boven onze ren geverfd. Dat vonden we wel erg spannend om te zien.

Later zijn we weer terugverhuisd naar onze eigen ren, maar eerst moest er nog een buurman komen helpen om het dak weer op de plaats te leggen. Zo kon de baas de schroefjes weer vastdraaien en nu kunnen wij weer droog zitten. Goed hè?

De baas is nu klaar met het schilderwerk, dus kunnen wij weer rustig gaan genieten van alles: van onze eigen ren, van onze eigen geur en van de rust!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten