dinsdag 15 juli 2014

Bianca is weer beter!

Hoera! Bianca is weer helemaal beter! We waren met ons allen best bezorgd over Bianca. "E.C" is erg om te hebben, zeiden onze baasjes. En ze klonken er ook een beetje treurig en angstig bij. Bianca was er niet helemaal bij toen ze uit onze ren naar binnen ging omdat ze ziek was.
Ze weet zelf ook niet meer zo goed dat haar hoofdje en haar ogen raar deden en dat ze omviel toen ze wilde eten :-(.
Ze weet ook niet meer hoe het binnen was, of ze wil ons er niets over vertellen. Dat kan ook. Maar wat we wel weten is dat Lodewijk een paar keer bij Bianca op ziekenbezoek is geweest binnen. Toen het eindelijk wat beter ging met haar. Dan is Bianca niet zo alleen, zeiden de baasjes tegen ons.
En Lodewijk is van de verzorging, dus die kon heel goed bij Bianca zijn. Hij heeft haar heel rustig zitten wassen en lekker tegen haar aan gelegen. Hij dacht dat ze het wel fijn vond dat hij er was.
Na een paar dagen kwamen Lodewijk èn Bianca weer buiten in de ren. We waren meteen heel blij om ze weer te zien.
Zonder Lodewijk gaat het allemaal net iets minder sociaal tussen ons en zonder Bianca is het gewoon heel saai.
Bianca was nog wel heel moe de eerste dagen, maar ze vond het direct heerlijk om weer buiten te zijn. Ze ging lekker aan het weer ruiken, eten van het gras en ons besnuffelen. En wij besnuffelden haar natuurlijk ook.
Zo roken we allemaal dat het goed was en dat we elkaar al kennen. Geen gedoe, daar hadden we ook helemaal geen zin in.
De dagen nadat Bianca weer bij ons was, ging het steeds beter met haar. En nu? Nu gaat het helemaal goed. Ze is weer zo goed als nieuw, zeggen de baasjes. Snappen wij niet helemaal, want ze was toch net als wij al tweedehands toen ze bij ons kwam wonen? Uit de opvang?
Misschien begrijpen wij het niet zo goed, maar we zijn blij dat Bianca weer helemaal is zoals ze was voordat ze ziek werd!
Goed zo Bianca!!!!

 
Bianca is weer helemaal blij en zit met haar mannen in het hooi. Einstein zit aan de andere kant van het hek lekker te eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten