dinsdag 15 juli 2014

Vakantietijd is oppastijd!

Ons is (weer eens ..... ) niets gevraagd, maar we hebben een logeerkonijn. En er komt er morgen nog eentje. En de baas gaat vanaf morgen ook ergens dichtbij nog naar een konijnenmeisje om voor haar te zorgen. En als dat konijnenmeisje weer door haar eigen baasjes wordt verzorgd (na hun vakantie) dan gaat de baas voor een konijnenjongen ergens in de buurt zorgen. Ook weer totdat hij weer door zijn eigen baasjes kan worden verzorgd.

Maar nu is er dus een logée. Zomaar midden in de zithoek van de woonkamer. Er staat een hele grote ren en ze mag de hele dag zomaar op het vloerkleed zitten en spelen. En de baasjes kletsen tegen haar en pakken haar soms op om even te knuffelen.....
Wij zijn niet jaloers hoor, maar we vinden het wel een beetje oneerlijk. Hoewel het natuurlijk niet niks is als je zomaar in een vreemd huis bij vreemde konijnen en vreemde mensen gaat logeren.
Maar dit konijnenmeisje vermaakt zich goed en heeft het gelukkig naar haar zin. Dat vinden wij natuurlijk heel fijn voor haar.

Ach, zolang wij ook onze aandacht en ons eten en ons lekkers en onze aaien krijgen, mogen onze baasjes haar ook wel verwennen.

Logée Puck!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten