dinsdag 25 september 2012

Jitske ... weer eens pech

Jitske is in onze gelederen de echte grote pechvogel. Of nou ja, het pechkonijn natuurlijk. Een tijdje geleden vond Britt het heel stoer om Jitske in haar lip te bijten. Daardoor moest Jitske onder narcose worden gehecht en moest ze ook nog een dag later terug omdat ze de hechtingen bijna allemaal had verwijderd.... Toen werd ze dus gelijmd. Gelukkig is het allemaal goed gekomen toen.
Maandag dacht Britt: er is te lang niets gebeurd hier, dus probeer ik Jitske maar weer eens door de tralies heen te grijpen. Helaas voor Jitske ging het allemaal zo snel, dat Britt inderdaad toesloeg en wéér in Jitskes lip beet. En weer zat ze er vast in....

Gelukkig was de wond niet zo heel groot en gelukkig kon de dierenarts Jitske zonder narcose aan elkaar lijmen. Arme Jitske....

Bij de dierenarts heeft ze zich in de opname wel een dagje vermaakt gelukkig. Ze heeft er lekker gegeten en kon goed bijkomen van de schrik.

Inmiddels is Einstein weer helemaal blij dat Jitske sinds het einde van gisteren middag weer bij hem in de ren zit. Het was toch wel vreemd en saai zo in zijn eentje.
Einstein heeft direct Jitske helemaal schoon gewassen. Ze rook vreemd en dat moest weg. En ze moest natuurlijk getroost worden en weten dat Einstein echt van haar houdt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten