zaterdag 2 augustus 2014

Icepod tijd!

Zo voorzichtigjes aan beginnen we bijna allemaal te wennen aan het icepod ding. Het blijft wel een raar geval en vooral Bianca vindt het niets dat ze er niet op kan kauwen, maar het is wel lekker koel.

Maximiliaan gaat er inmiddels languit overheen liggen ("Kan dat ding niet groter?"), Bianca heeft haar billen er al op gekoeld ("Dat hoef je toch niet aan iedereen te vertellen??"), Lodewijk ligt er lekker met zijn kin en een voorpootje op ("Meer dan voldoende koeling!"), Napoleon ligt er alleen per ongeluk tegenaan ("Niet waar, niet per ongeluk!"), Britt heeft één keer een voorpootje gekoeld ("Ik heb zo'n ding ook he-le-maal niet nodig!") en Einstein vindt het een eng ding ("Ja, dat is het toch ook?")

We zijn dus wel op de goede weg met wennen vinden we. En iedereen mag dat in zijn of haar eigen tempo doen.

Onze logé Pluis geniet nog steeds volop van de Icepod en af en toe proberen we de hem na te doen. Zo komen we er wel. En hopelijk ook voordat de zomer voorbij is....

Hoewel? We willen die rare Icepods helemaal niet nodig hebben! Het is gewoon steeds veel te warm voor ons konijnen. We willen eigenlijk gewoon dat het minder warm is buiten, dus als iemand ons kan helpen aan minder warm weer: heel graag!!!

 
Maximilaan ligt met zijn kin op de Ice-pod (want zijn buik is al lekker afgekoeld hiervoor)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten