vrijdag 31 januari 2014

Lekker in de zon

 
Kijk, dat vinden wij nou helemaal oké. Zon in ons hok! En dan: zonnebaden!! Hoewel een paar van ons de zomer ook wel fijn vinden, vinden we het bijna allemaal in de winter nog veel fijner. Vooral met een paar graden brr (onze baas noemt dat vorst) en de zon. We zitten dan ook graag met ons vieren 'voor het raam' (zonder bij te verdienen....) en genieten volop. Kijk maar op de foto.  Maximiliaan is net even beneden om een hapje te eten, maar hij zit er ook altijd bij.
Het is wel een beetje sneu voor Einstein en Jitske dat in de winter de zon bijna niet in hun deel van de ren komt. Gelukkig kunnen ze er wel tegen dat wij ons af en toe omdraaien in onze zon, als we er maar niet van die tevreden geluiden bij gaan maken. Dan vinden ze het niet leuk. (Denken ze, want wij konijnen weten helemaal niet hoe we zulke harde tevreden geluiden moeten maken .... )
We hopen dat we vandaag ook nog op het gras mogen. Dat is helemaal fijn voor Einstein en Jitske, want dan kunnen zij ook lekker in het zonnetje zitten. De baas zegt wel dat we nog even moeten wachten tot vanmiddag. Als we nou zouden weten wat dat is - vanmiddag - dan kunnen we het zeker...... Maar lekker op het gras in de zon spelen gaan we vandaag zeker doen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten