dinsdag 28 januari 2014

Go Wally!

Wally kan wel weer aanmoediging gebruiken. Hij is vandaag begonnen aan een reeks bezoeken aan de dierenarts. Gelukkig vindt Wally de dierenarts wel oké (niet super, je moet niet overdrijven natuurlijk). Wally is blij dat de dierenarts hem iedere keer weer zo goed helpt en zo veel verstand heeft van al die gekke en vooral bijzondere konijnendingen die hij heeft, maar meer dan 'wel oké' zit er niet in. Wij - de konijnen van Piet Hein - zijn het helemaal met Wally eens. Een konijnkundige dierenarts is top om te hebben, maar hij blijft een dokter hè... brrrrr.
Waarom Wally zo vaak op bezoek gaat bij de dierenarts? Wally krijgt in de komende weken heel veel prikken met pe-ni-cil-line. De baas moest het een paar keer herhalen, want dat spul kennen we niet. Wel: Baytril, Emeprid, Cisaral en nog veel meer vieze dingen, maar penicilline? Nee, nooit gehad. En dan bedoelen we dat niet één van ons of van onze overleden vriendjes en vriendinnetjes dat heeft gehad.
Nou weten we al sinds Wally hier is, dat hij een heeeel bijzonder konijn is. Met bijzondere kwalen, maar ook met een bijzondere levenslust: hij bedwingt de meest vervelende dingen. Knap hè?!
En nu gaat hij zijn blaasproblemen bedwingen. Met die penicilline dus. Een paar keer week gaat Wally dapper in het mandje, in de auto, laat hij zich prikken en gaat hij weer mee naar huis. Zo stoer!
We hopen dat Wally weer snel helemaal beter en fit is. Go Wally!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten