vrijdag 28 december 2012

Pfff.... 'kerst' is weer voorbij gelukkig!

Wij zijn blij dat de 'kerst' weer voorbij is. Het is ons niet echt helemaal duidelijk waarom we blij zijn, maar iets in de 'lucht' (of gewoon in de opmerkingen van onze baasjes...) deed ons een beetje beven voor 'kerst'. En als we de verhalen van Britt mogen geloven, is er ook wel iets geks met 'kerst'. Britt mocht namelijk pas weer even buiten spelen en als we het goed hebben begrepen staat er volgens haar een boom in het huis van de baasjes. Erger nog, wel drie bomen! (Verder kan Britt ook niet tellen...) En er hangen in de grootste boom allemaal 'muizenhoofdjes'. Gatver! Het is iets met een Mickey Muis en als je goed kijkt lijken de ballen wel op het hoofd van die muis. Moet natuurlijk niet gekker worden..... En dat werd het gelukkig voor ons ook niet. We waren al bang dat het niet bij muizenhoofdjes zou blijven.....

Wally is trouwens ook aan het opknappen volgens Britt. Zij deelt nu natuurlijk Wallies hok en ren met Wally. Nou ja, ze deelt het hok wel maar de ren delen is voor Britt een beetje moeilijk. Eigenlijk moet Wally maar in het hok blijven, vindt ze. Maar gelukkig is Wally best wel super eigenwijs en gaat af en toe gewoon een rondje maken in de ren. Go Wally!

Inmiddels zijn we ook aan het wennen aan al die gekke, harde geluiden buiten. Tjonge, we schrikken ons af en toe een hoedje! En als er iets gek is, dan is het wel een konijn met een hoedje.... (Denken we; geen ervaring....)

De baasjes hebben al wel gezegd dat - wanneer het heel erg gaat knallen binnenkort - we een paar uurtjes in de garage mogen zitten. Dan schrikken we minder (geen hoedjes) en dan kan er ook niet per ongeluk iets van dat gevaarlijke spul in onze ren vallen.

We wachten af....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten