woensdag 22 augustus 2012

Wie is het belangrijkst?

Soms zijn wij het belangrijkst (eigenlijk altijd vinden we zelf, maar vooruit een ander mag ook een keertje aandacht) en soms zijn anderen het belangrijkst.
Niet dat er dan niet goed voor ons wordt gezorgd, maar onze blog wordt dan niet netjes volgeschreven met onze avonturen, omdat de baas heel erg druk is met andere dingen. En mensen. En dieren.
De dingen die we horen en zien maken nogal lawaai. De baas zegt dat het lawaaiige ding een naaimachine is en dat al die kleine stukjes die in dat lawaaiding steeds groter lijken te worden, dat dat stukjes stof zijn. Geen idee hoor, maar stof gaat toch altijd in zo'n ander lawaaiding: de stofzuiger??
Misschien hebben we het niet goed begrepen.

Andere mensen. Of nou ja: mensen dus. Moeten kennelijk ook aandacht hebben. Eerst al een tijd de moeder van de peettante van wijlen Isabel. De peettante had de naam van Isabel bedacht. En de moeder van de peettante was ziek. Maar ook gelukkig nu weer beter!
Nog meer mensen die onze aandacht hebben gestolen: onze tijdelijke extra verzorgster. Zij komt hier alleen maar drie weekjes vakantie houden, en ons aaien, en zelf zwemmen en nog veel meer dingen doen, maar daardoor heeft ons baasje bijna geen tijd meer om te schrijven.
En ja hoor: nog veel meer andere mensen. Mensen die heel gauw jarig zijn en een cadeau moeten krijgen dat nog moet worden afgemaakt en natuurlijk ons lieve vriendinnetje dat helemaal in Brabant woont. Zij moet heel heel veel aandacht krijgen, maar dat mag ook helemaal van ons hoor!!!
Als je ziek bent moet er goed voor je worden gezorgd. En dat kost tijd. En tja, aandacht dus.

En de andere dieren? Eerst kwam Pluisje bij ons logeren. Een heel lief hangoorkonijn van Thijs van 'verderop'. En nu moeten de baasjes nog zorgen voor Snuffie. Maar zij is wel gewoon in haar eigen ren, in haar eigen tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten