maandag 9 december 2013

En we zijn er nog steeds hoor!

En nog steeds zijn we er. Niets aan veranderd. Gelukkig! We hebben Wally weer op de pootjes gekregen (de baasjes zeggen steeds 'op de been' ??) en hij doet het goed.
Wally heeft ten minste twee kwalen tegelijkertijd. De kleine held heeft last van zijn nieren, waarschijnlijk door de zelfde stomme bacterie als Newton :-( , en hij had ook weer een kies die erg vervelend deed. Dus Wally heeft al een hele medicijnkast leeg gemaakt. Maar: hij doet het heel erg goed nu. We zijn heel erg trots op hem, want het ging niet zo lekker met hem.

De baasjes gaan deze week weer proberen of Wally en Britt weer bij elkaar in één hok en ren kunnen. Het wil natuurlijk wel, maar het is de bedoeling dat het voor Wally ook leuk is. Britt kan nogal vervelend doen (zeggen we heel voorzichtig, want anders grijpt ze ons misschien ook nog een keer als we niet uitkijken....). Britt jaagt Wally graag naar de bovenste verdieping van hun hok. Wally heeft daar wel mooi uitzicht (en overzicht), maar kan helemaal niet in de ren rondlopen. En dat vinden de baasjes zielig voor hem, maar wij vinden dat ook heel zielig. Dan ben je zo'n grote kleine held, en dan mag je van je vriendinnetje niets. Wij vinden het heel stom van Britt, want zo heeft Wally geen vriendinnetje, maar heeft Britt ook geen vriendje. Ze wil het maar niet begrijpen..... Suffie!

Buiten vermaken wij ons allemaal prima. We worden al lekker wollig en als het een beetje kouder is dan zien we er lekker pluizig uit. Vooral Bianca heeft haar mooie witte vachtje er dan uitzien als een bolletje wol (dat is een schaap zonder pootjes en hoofd...). We gaan er bijna van breien. (Maar dan moeten we dat wel eerst leren.)

We hopen dat het heel koud gaat worden. Dan gaan we proberen of Bianca ook kan rollen als een bolletje wol. Oh.... sorry Bianca, wil je dat niet? Oh, en je wil het ook niet al te koud hebben? Hmmm. Oké, het is ook niet zo aardig om Bianca rond te laten rollen.... Sorry!
En als het heel heel heel erg koud is dan mogen we van de baasjes vast wel weer in de 'garage' staan. We zijn geen auto's maar in de garage is voor ons gelukkig altijd plaats als het buiten echt niet fijn is. Dus als het heel erg koud is, of als het heel erg warm is, dan mogen we naar binnen. Als het heel erg warm is staan we zelfs in de woonkamer! En natuurlijk als mensen het nodig vinden om ons dieren bang te maken met 'vuurwerk', dan mogen we ook in de garage. Dus dat gaat zeker gebeuren, zeggen de baasjes, want 'oud & nieuw' is er iedere keer weer. Van ons hoeft het echt niet, dat vuurwerk dus. Maar naar binnen willen we dan wel graag!