zondag 18 november 2012

Koppelen...

Onze baasjes vonden het weer nodig om te gaan 'koppelen' met ons. Waarom? Britt zit al een tijdje in haar eigen hok in de grote ren en iedere keer als ze er even uit mag, zoekt ze ruzie met Bianca. Ook gaat Maximiliaan achter Britt aan en dit is allemaal helemaal niet leuk en ook niet goed. Vooral de manier waarom Britt als een wilde kat ("Nee hoor! Als een echte Britt!" - commentaar van Britt) op Bianca duikt. Bijten, schoppen in de buik, krabben. Dat komt niet meer goed.

Daarom dachten de baasjes dat het misschien een leuk ("???")  idee is om Einstein en Jitske aan onze groep te koppelen en dan Britt uit de groep te laten. Britt probeert namelijk Jitske ook te vermoorden als ze de kans krijgt ...

Dus in de afgelopen tijd hebben we een paar keer met ons allen in de ren op het gras gezeten. En gerend en weggedoken en gesnuffeld en weer weggerend.
De drie Hollandse heren Napoleon, Lodewijk en Newton kunnen het inmiddels vrij goed vinden met Einstein en ook met Jitske. Bianca en Maximiliaan zijn nog steeds bang voor Einstein en Jitske maar heel af en toe gaan Macimiliaan en Bianca ook voorzichtig naar die twee toe. Ook dat zal wel goed komen.

De baasjes maken de ren op het gras steeds kleiner, zodat we verplicht steeds iets dichter bij elkaar moeten zijn. Da's best eng vinden Maximiliaan en Bianca. En je heel goed verstoppen kan ook niet, want dan komen we elkaar niet tegen. Dus dat is nu niet goed.

Maar we worden er wel heel erg moe van. Al dat wegrennen en opletten! We hepen dat er gauw 'rust in de ren' komt.

Eerst moeten we nog een paar keer met elkaar op het gras - zeggen de baasjes. En pas als het 'veilig' lijkt, dan mogen we met ons allen in de grote vaste ren.
Kan ons niet snel genoeg gaan, maar het blijft nog erg eng!

Teleurstelling over de kano

De kano werd een diepe teleurstelling voor ons.... We hadden ons er zo enorm op verheugd, maar er was ons natuurlijk niets verteld dus eigenlijk wisten we niet dat er een kano was voor ons.
Helaas helaas helaas is de kano gemaakt van hout dat voor ons giftig is. Wij zijn dus echt helemaal niet blij meer want we hebben de kano niet gekregen.
Gelukkig bleef het wel een tijdje droog en hebben we het kunnen redden zonder kano. Misschien dat we binnenkort een slee nodig hebben???